Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ahmet Atıl Aşıcı’ya En İyi Makale Ödülü

by Murat Durucu | Ağu 17, 2021
Fakültemizin İşletme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ahmet Atıl Aşıcı Haziran 2021’de düzenlenen 27. ERF Konferansı’nda (Sevil Acar ve Erinç Yeldan’la beraber yazmış olduğu) “Potential Effects of the EU’s Carbon Border Adjustment Mechanism on the Turkish Economy” başlıklı makale ile En İyi Makale Ödülü’ne değer görülmüştür.

En İyi Makale Ödülü alarak üniversitemizi ve fakültemizi gururlandıran Doç. Dr. Ahmet Atıl Aşıcı’yı ve diğer bilim insanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İTÜ İşletme Fakültesi

isl-hakkimizda

Özgörevimiz (Misyonumuz):
İTÜ İşletme Fakültesi'nin özgörevi, ulusal kimliği ve ülkenin çıkarlarını koruyarak ulusal onur ve kalkınmayı ön planda tutan uluslararası araştırmalar yapmak, tüm dünyada geçerli etik değerlere saygılı, yaratıcı ve küresel rekabet gücü yüksek mezunlar yetiştirmektir

Özgörüşümüz (Vizyonumuz):
İTÜ İşletme Fakultesi'nin özgörüşü, ulusal ve uluslararası düzeyde geleceği şekillendirecek, saygın kurum ve kuruluşlarca öncelikli olarak kabul görecek lider mühendisler yetiştirmek ve ürettiği bilgi ile tüm dünyayı etkileyebilen özgün bir fakülte olmaktır.